fredag den 2. august 2013

Grøn quinoasalat

To ugers ferie i Nordjylland og en uge på Fejø sætter sine spor, så nu er jeg tilbage på sporet med low fodmap samt mindre sukker og brød de næste par uger inden modeugen i København.

Lige et glimt fra Fejø:



Aftensmaden blev derfor en simpel salat, da det var alt for varmt til at stå i køkkenet.

Grøn quinoasalat: 


Ingredienser (stor skål)
1 dl quinoa Urtekram
1 snack peber
3 små gulerødder
1/4 glas grøn pesto fra Urtekram
Agurk
1 stor tomat
Græskarkerner ca 2 spsk

Quinoaen skylles i koldt vand og koges i 2 dl vand i 15 min. Afkøles og blandes med pestoen samt grønsagerne skåret i små tern. 
Græskarkernerne drysses på til sidst.
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar