Aftensmaden blev derfor karbonader med spændende tilbehør:
Denne opskrift er lowfodmap og indeholder ikke laktose eller gluten.
Ovnbagte krydrede Hokkaido-græskar og kartofler m. mandler.
Ingredienser
1/2 Hokkaido-græskar
5-6 kartofler
2 spsk mandelsplitter el. hakkede mandler
Spidskommen
Timian
Salt
Peber
Olivenolie
Græskarret deles i to og udhules. Skrællen skæres af med en skarp kniv og kødet skæres i tern. Kartoflerne skrælles og skæres i tern.
Ternene fordeles i to plastikposerhvor mandler, olivenolie (ca.2 spsk i hver pose) og krydderierne tilsættes.
Ryst poserne godt og fordel indholdet på en bageplade.
Bages i en forvarmet ovn ved 200 g i 25-30 min eller til de er sprøde.
Jeg valgte at lave karbonader, men alt andet kød kan sagtens serveres dertil.
De sprøde kartoffel- og græskartern smager ekstra godt med en god skefuld hytteost ved siden af.
Derudover lavede jeg en hurtig frisk salat ved siden af:
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar