fredag den 16. august 2013

Kylling, karry og vilde ris

Aftensmaden i går skulle være noget nemt, sundt og lækkert.

Så jeg besluttede mig for en omgang kylling med lækkert tilbehør:


Ingredienser til 2 personer
2 store kyllingebrystfiletter
1/2 squash
3-4 små gulerødder
2 dl vilde basmati ris
1 dåse kokosmælk
1 rød peber
Kokosmel
Gurkemeje
Karry
Salt peber
Olie


Risene skylles grundigt og koges i 8 dl vand i ca. 20 min eller til de er bløde.
Kyllingen kan evt paneres i lidt groft speltmel og steges på panden.
Squash og gulerødderne rives fint, her brugte jeg mit mandolinjern. Grøntsagerne svitses i lidt olie sammen med karry ca. 1 spsk, salt og peber. Tilsæt kokosmælk og få blandingen til at koge i 2 min.

Når risene er kogt, hældes vandet fra og 1 tsk gurkemeje blandes i risene. 
Kyllingen skæres i små stykker og serveres med rød peberfrugt skåret i tern og kokosmel.

God fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar