onsdag den 25. september 2013

Boghvedepandekager

Jeg har fri om onsdagen, så her laver jeg altid en god lækker morgenmad, fordi der er tid til det.

Boghvedepandekager pyntet med banan, vindruer og marplesirup.

Ingredienser til 4-5 små pandekager:
1 æg
1/2 moden banan
1/2 dl laktosefri youghurt
2 spsk boghvedemel
1 tsk HUSK / loppefrøskaller
Knivspids kardemomme
1 tsk kokospalmesukker el. andet sødemiddel

Boghvedemel fra Urtekram, laktosefri youghurt fra Arla, øko æg, moden banan og HUSK.

Kardemomme og kokospalmesukker

Alle ingredienserne blendes sammen - tilsæt evt. lidt laktosefri mælk eller vand hvis dejen er for tyk.

Steges i små klatter i kokosolie på panden.

Velbekomme:)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar