tirsdag den 12. november 2013

Fiskefilet med "remoulade"

Da fiskefilet med kartofler og remoulade er en klassiker hjemme hos os, besluttede jeg mig for at lave en low fodmap remoulade.
Inden I begynder at juble for højt, må jeg tilføje, at smagen og konsistensen ikke er ligesom remoulade, men et godt alternativ, hvis man gerne vil følge low fodmaps principper.

Paneret fiskefilet, friske grønne bønner, kartofler og "remoulade"

Fiskefiletten er vendt i æggehvide og fuldkorns speltmel.
Bønnerne koges let i 2-3 min. 

Ingredienser til "remoulade"
- 1 moden avocado
- 3-4 cherrytomater
- 2 spsk solsikkekerner
- 2 tsk sennep
- 2 spsk laktosefri youghurt
- dild

- citronsaft
- salt
- peber

Alle ingredienserne blendes godt og smages til med dild, salt, peber og citronsaft.

Gem avocadostenen i "remouladen" - så bevares den grønne farve i længere tid.

Velbekomme! 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar