søndag den 27. oktober 2013

Hirsegrød med kanel og frugt

En dejlig søndag morgen, hvor jeg havde tid til at lave morgenmad, resulterede i denne lækre sag:

Hirsegrød med kanel, solsikkekerner og udskåret frugt. Dette er lowfodmap.

Ingredienser
2 dl laktosefri mælk
1 dl vand
1 dl hirseflager
2 spsk havregryn
Lidt salt
1 kiwi
1/2 banan

Hirseflager, laktosefri mælk og havregryn

Ingredienserne undtagen salt koges op i en gryde i ca. 7 min. Herefter smages den til med salt. Hvis du synes grøden er for tyk, kan du blot tilsætte mere vand.


Jeg sødede min med lidt hermesetas bagefter og pyntede med kanel og solsikkekerner.


Grøden er lowfodmap, mætter dejligt og indeholder fibre, som ellers er svært at få nok af på denne diæt.

God søndag!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar