onsdag den 22. oktober 2014

Vegetariske samosaer

Jeg havde en del kogte kartofler og gulerødder til overs fra gårdagens aftensmad, så besluttede mig for at lave en vegetarisk ret: samosaer med spinat, kogte rodfrugter og karry.



Ingredienser til 12 stk:
500 g kogte gulerødder eller kartofler
100 g frisk spinat
4 plader filodej
50 g smør
1/2 dl solsikkekerner
Citronsaft
2 tsk karry
1 tsk gurkemeje
Peber

Klip filodejen i lange strimler (3 pr plade)
Skær rodfrugterne i tern og rist dem i smør på panden med spinat og solsikkekerner og tilsæt krydderier. Smag til med citronsaft.
Læg en spsk i venstre hjørne af en filodejsstrimmel og fold nu skiftevis højre, venstre. 
Pensles med smelter smør og bages i ovnen ved 225 grader i 10-12 min. 

Nydes som de er eller som tilbehør til suppe. 


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar